Search function seems broke again.

  • Hey Guest, We've had to cancel our 2020 Summer BushMoot PLEASE LOOK HERE for more information.

Nice65

Full Member
Apr 16, 2009
4,758
1,378
55
W.Sussex
I’m getting the error message when searching the forum again.

Of course, muggins here tried searching out the previous thread on this a couple of times ;)
 

lostplanet

Full Member
Aug 18, 2005
1,610
41
49
Kent
i'm getting "The search could not be completed. Please try again later." on anything put in the search window.
 

Tony

White bear (Admin)
Admin
Apr 16, 2003
22,169
710
50
Wales
www.bushcraftuk.com
We've upgraded the server as it was cutting non essential services such as the search (it's not the built in search but a better one) so this shouldn't happen again, just holler if it does and we'll know we got it wrong :D
 

Nice65

Full Member
Apr 16, 2009
4,758
1,378
55
W.Sussex
We've upgraded the server as it was cutting non essential services such as the search (it's not the built in search but a better one) so this shouldn't happen again, just holler if it does and we'll know we got it wrong :D
Cheers, and nicely done too without any disruption, just like the best bug and pest control. goodjob

I had a weird screen at about 01.00 a couple of nights ago, went to refresh a recent post and got a hack attack, insecure connection message. Maybe that was the install?
 

Woody girl

Bushcrafter (boy, I've got a lot to say!)
Mar 31, 2018
2,795
1,893
62
Exmoor
Me too! I got realy worried I'd been hacked and just shut everything down as fast as I could. Was that the right thing to do?
 

Nice65

Full Member
Apr 16, 2009
4,758
1,378
55
W.Sussex
Me too! I got realy worried I'd been hacked and just shut everything down as fast as I could. Was that the right thing to do?
I got this.



I don’t it’s anything to worry about, just your browser firewalls doing what they should. I’m no expert, not even a novice at computer stuff, I just closed the page.
 

lostplanet

Full Member
Aug 18, 2005
1,610
41
49
Kent
I afraid "your content" search has pitched again, however the regular search seems ok to me on windows 7 chrome.