1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Was there a issue with the site today?

Discussion in 'Suggestions, bugs and feedback about the site' started by abominable_scouse_monster, Aug 10, 2014.

  1. sunndog

    sunndog Full Member

    Joined:
    May 23, 2014
    Messages:
    3,279
    Likes Received:
    318
    Location:
    derbyshire
    Its working fine on my samsung galaxy s with google chrome mate
     
  2. Nice65

    Nice65 Full Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    4,032
    Likes Received:
    874
    Location:
    W.Sussex
    It was Toddy. Tony gave her a bag of 50p pieces for the meter, but she couldn't help but hide them under the mattress for a rainy day :D
     
  3. ozzy1977

    ozzy1977 Full Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    8,558
    Likes Received:
    1
    Location:
    Henley
    It works on chrome on my tab3 but I dont use that I use the other one installed.
     
  4. Cromm

    Cromm Full Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,302
    Likes Received:
    1
    Location:
    Debenham,Suffolk.
    Not anymore ozzy !
     
  5. Fraxinus

    Fraxinus Settler

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    928
    Likes Received:
    26
    Location:
    Canterbury
    Whatever it was might occur again.....
    I had an issue with my letters suddenly going into uppercase and getting > instead of full stops the day before(gave up trying to post) and it has just happened again. Got an uncanny feeling of deja vu!
    Anyone else experienced that?
    Rob.
    p.s. Yeah I know this post works ok now but 5 mins ago it was being pain, caps lock on or off made no difference.
     
  6. ozzy1977

    ozzy1977 Full Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    8,558
    Likes Received:
    1
    Location:
    Henley
    Still not working on my tab3
     
  7. laro13

    laro13 Nomad

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Netherlands
    I got this message.:lmao:

    [​IMG]
     
  8. ozzy1977

    ozzy1977 Full Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    8,558
    Likes Received:
    1
    Location:
    Henley
    Still not working on my tab3 unless I use chrome which I don't like, I don't have any problems with other sites using the same forum software
     
  9. British Red

    British Red M.A.B (Mad About Bushcraft)

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    25,418
    Likes Received:
    237
    Location:
    Mercia
    Have you deleted temporary files on the Tab3 in your browser of choice?
     
  10. ozzy1977

    ozzy1977 Full Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    8,558
    Likes Received:
    1
    Location:
    Henley
    Just tried it and it works,
     
  11. British Red

    British Red M.A.B (Mad About Bushcraft)

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    25,418
    Likes Received:
    237
    Location:
    Mercia

Share This Page