1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Search function seems broke again.

Discussion in 'Suggestions, bugs and feedback about the site' started by Nice65, Sep 30, 2019.

  1. Nice65

    Nice65 Full Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    4,343
    Likes Received:
    1,043
    Location:
    W.Sussex
    I’m getting the error message when searching the forum again.

    Of course, muggins here tried searching out the previous thread on this a couple of times ;)
     
  2. Wayne

    Wayne BCUK Welfare Officer
    Mod

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    3,443
    Likes Received:
    307
    Location:
    West Sussex
    I have alerted admin.
     
  3. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,745
    Likes Received:
    432
    Location:
    Wales
    That is quite funny :D

    All working again, sorry for the hassle...
     
  4. Nice65

    Nice65 Full Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    4,343
    Likes Received:
    1,043
    Location:
    W.Sussex
    Cheers, I’m sure the admin stuff must be a pain sometimes.
     
  5. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,745
    Likes Received:
    432
    Location:
    Wales
    It's ok when there's patient people :)
     
    Nice65 likes this.
  6. C_Claycomb

    Mod

    Joined:
    Oct 6, 2003
    Messages:
    5,462
    Likes Received:
    550
    Location:
    Bedfordshire
    Search Function has fallen over again.
     
  7. Toddy

    Toddy Mod
    Mod

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    35,072
    Likes Received:
    1,370
    Location:
    S. Lanarkshire
    Uhuh :sigh:
    This must be a right pain for Admin to have to keep sorting it out.
     
  8. Stew

    Stew Bushcrafter through and through

    Joined:
    Nov 29, 2003
    Messages:
    5,196
    Likes Received:
    311
    Location:
    Aylesbury
  9. lostplanet

    lostplanet Full Member

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    1,566
    Likes Received:
    19
    Location:
    Kent
    i'm getting "The search could not be completed. Please try again later." on anything put in the search window.
     
  10. bobnewboy

    bobnewboy Settler

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    788
    Likes Received:
    180
    Location:
    North West Somerset
    me too, even when I look for my “content” under my user avatar.
     
  11. lostplanet

    lostplanet Full Member

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    1,566
    Likes Received:
    19
    Location:
    Kent
    Search and my content now working for me, Thanks.
     
  12. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,745
    Likes Received:
    432
    Location:
    Wales
    We've upgraded the server as it was cutting non essential services such as the search (it's not the built in search but a better one) so this shouldn't happen again, just holler if it does and we'll know we got it wrong :D
     
  13. Nice65

    Nice65 Full Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    4,343
    Likes Received:
    1,043
    Location:
    W.Sussex
    Cheers, and nicely done too without any disruption, just like the best bug and pest control. goodjob

    I had a weird screen at about 01.00 a couple of nights ago, went to refresh a recent post and got a hack attack, insecure connection message. Maybe that was the install?
     
  14. Woody girl

    Woody girl Full Member

    Joined:
    Mar 31, 2018
    Messages:
    2,331
    Likes Received:
    1,471
    Location:
    Exmoor
    Me too! I got realy worried I'd been hacked and just shut everything down as fast as I could. Was that the right thing to do?
     
  15. Nice65

    Nice65 Full Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    4,343
    Likes Received:
    1,043
    Location:
    W.Sussex
    I got this.

    [​IMG]

    I don’t it’s anything to worry about, just your browser firewalls doing what they should. I’m no expert, not even a novice at computer stuff, I just closed the page.
     
  16. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,745
    Likes Received:
    432
    Location:
    Wales
    Yeah, that will be the server reboot after the upgrade, glad it wasn't too disruptive...
     
    Nice65 likes this.
  17. lostplanet

    lostplanet Full Member

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    1,566
    Likes Received:
    19
    Location:
    Kent
    I afraid "your content" search has pitched again, however the regular search seems ok to me on windows 7 chrome.
     
  18. Nice65

    Nice65 Full Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    4,343
    Likes Received:
    1,043
    Location:
    W.Sussex
    Seems ok here.
     
  19. lostplanet

    lostplanet Full Member

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    1,566
    Likes Received:
    19
    Location:
    Kent
    just done another content search and it only shows this thread for me.
     
  20. santaman2000

    santaman2000 M.A.B (Mad About Bushcraft)

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    16,044
    Likes Received:
    721
    Location:
    Florida
    Not working for me either.
     

Share This Page