1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hey Guest, We're having our annual Winter Moot and we'd love you to come. PLEASE LOOK HERE to secure your place and get more information.
    For forum threads CLICK HERE
    Dismiss Notice

No Permissions to Access

Discussion in 'Suggestions, bugs and feedback about the site' started by Pandabean, Aug 23, 2012.

  1. shaggystu

    shaggystu Full Member

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Messages:
    4,345
    Likes Received:
    30
    Location:
    Derbyshire
    in that case shewie ignore the PM i just sent you and i'll change my password back!
     
  2. Laurentius

    Laurentius Native

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    1,803
    Likes Received:
    123
    Location:
    Knowhere
    Same is happening to me, with Firefox
     
  3. Kepis

    Kepis Bushcrafter through and through

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,219
    Likes Received:
    1,058
    Location:
    Sussex
    same here with both links, have tried accessing the site on three computers now, they are all up todate and all reporting the same "access denied"
     
  4. Shewie

    Shewie Mod
    Mod

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    24,257
    Likes Received:
    15
    Location:
    Yorkshire
    The only way I can get the error to come up for me is to log out, then when I hit my favourite link or the home tab it fails. Once I log back it's all okay again.

    I nudge this one with Admin again me thinks
     
  5. knifefan

    knifefan Full Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    1,048
    Likes Received:
    2
    Location:
    Lincolnshire
    Even if you do a "search" and select bcuk - it takes you straight to the access denied!! Sorry, but it's definately a "site" problem!!! Too many people using various methods are having the same problem !!!!!!
     
  6. Silverclaws

    Silverclaws Forager

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    249
    Likes Received:
    1
    Location:
    Plymouth, Devon
    Same here using Chrome from a Macbook running Snow Leopard, but no problem, just click on forums and no problem after that.
     
  7. stevied

    stevied Full Member

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    121
    Likes Received:
    1
    Location:
    Luddington
    Same here on Chrome and iPhone.
     
  8. shaggystu

    shaggystu Full Member

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Messages:
    4,345
    Likes Received:
    30
    Location:
    Derbyshire
    same again today.

    just to satisfy my own curiosity i've just tried signing in to the forum using android on a HTC wildfire, same result as everything else i've tried "access denied etc."
     
    #48 shaggystu, Aug 25, 2012
    Last edited: Aug 25, 2012
  9. Pandabean

    Pandabean Full Member

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    2,050
    Likes Received:
    0
    Location:
    North of Bennachie and a bit to the right, Aberdee
    Any further news on this?
     
  10. drewdunnrespect

    drewdunnrespect On a new journey

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    4,788
    Likes Received:
    0
    Location:
    teesside
    yep i cant access it either
     
  11. Chiseller

    Chiseller Bushcrafter through and through

    Joined:
    Oct 5, 2011
    Messages:
    6,176
    Likes Received:
    0
    Location:
    West Riding
    I get mixed results....using tapatalk, if I open in browser I get a different view ....like a mobile orientated version
    [​IMG]
    [​IMG]
    Then I hit open full site....and it appeared as it should....
    [​IMG]
    Then I hit go advanced....
    And I get the reoccurring versions with no upload smiley option etc.....
    [​IMG]
    My phone.is set to web view but this overrides it :confused:
    [​IMG]
    Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
     
  12. decorum

    decorum Full Member

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    5,064
    Likes Received:
    10
    Location:
    Warwickshire
    Same here ~ no access to the home page from any port of call. This lack of access includes trying to access with swmbo's phone ~ a device which has never been used to access this site ;) . The message comes up whether I'm logged in or not.


    Nope, no access for me on those links'


    Are other Mods / Admin similarly unaffected? If so, could it be a permissions thing of the same type which blocked non FM / Maker members from accessing newly created 'Article' thread links a while back? :dunno:
     
  13. shaggystu

    shaggystu Full Member

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Messages:
    4,345
    Likes Received:
    30
    Location:
    Derbyshire
    still the same here, surely there's someone tech savvy enough between us to work this one out :dunno:
     
  14. Shewie

    Shewie Mod
    Mod

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    24,257
    Likes Received:
    15
    Location:
    Yorkshire
    I wouldn't like to say Phil, as far as I know it isn't everybody that is affected

    I'll bump my post for Admin again
     
  15. John Fenna

    John Fenna Lifetime Member & Maker

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    21,558
    Likes Received:
    969
    Location:
    Pembrokeshire
    I want access to the home page!:(
    Please!:)
     
  16. decorum

    decorum Full Member

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    5,064
    Likes Received:
    10
    Location:
    Warwickshire
    We usually get more 'Fine for me!' postings though :dunno: . From Chiseller's and swright81076's posts (#51 and #25 respectively) it would seem that Tapatalk could be unaffected ~ input from other Tapatalk users might help confirm whether that platform, as a whole, is free of the issue.



    Cheers :D .
     
  17. Shewie

    Shewie Mod
    Mod

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    24,257
    Likes Received:
    15
    Location:
    Yorkshire
    I've just had another thought, what ISPs are you guys on, I wonder if it's a kind of DNS related problem which one of them is having?
     
  18. decorum

    decorum Full Member

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    5,064
    Likes Received:
    10
    Location:
    Warwickshire
    I've no access to the homepage on Google Chrome, AOL (and, by default, IE) and Android (EDIT: I'm guessing at 3 for the phone).

    I've tried logging out, removing the bookmark, emptying cache / temp files and then logging back in ~ to no avail. I didn't, however, shut the computer off before logging back in ~ I'm not savvy enough to know whether doing that would help :dunno: .
     
    #58 decorum, Aug 27, 2012
    Last edited: Aug 27, 2012
  19. shaggystu

    shaggystu Full Member

    Joined:
    Nov 10, 2003
    Messages:
    4,345
    Likes Received:
    30
    Location:
    Derbyshire
    BT at home, but i've tried with my android phone too and i guess the ISP for that is orange :dunno:
     
  20. Chiseller

    Chiseller Bushcrafter through and through

    Joined:
    Oct 5, 2011
    Messages:
    6,176
    Likes Received:
    0
    Location:
    West Riding
    T-Mobile and neighbors wireless talktalk

    Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
     

Share This Page