1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hey Guest, We're having our annual Winter Moot and we'd love you to come. PLEASE LOOK HERE to secure your place and get more information.
    For forum threads CLICK HERE
    Dismiss Notice

New Site Feedback And Issues

Discussion in 'Suggestions, bugs and feedback about the site' started by Tony, May 19, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sandbender

    Mod

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Messages:
    7,808
    Likes Received:
    6
    Location:
    Scotland
    Welcome back :)

    They way the forum is set up just now I'm being asked to 'Log In' just to access the 'New Posts' option, hopefully that will change when things settle down.
     
  2. scanker

    scanker Bushcrafter (boy, I've got a lot to say!)

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Messages:
    2,326
    Likes Received:
    24
    Location:
    Cardiff, South Wales
    Got an error about a re-direct loop when I initially loaded the forum tonight, but was OK on refreshing. Not sure if it's to do with ongoing work, but thought it worth flagging up.
     
  3. sandbender

    Mod

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Messages:
    7,808
    Likes Received:
    6
    Location:
    Scotland
    Tony, will the 'New Posts' button only be available to members who have logged in from now on, or will the facility to search for 'New Posts' without logging in be reinstated when things settle down?

    Thanks.
     
  4. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,700
    Likes Received:
    424
    Location:
    Wales
    Don't know,i've not looked into it to see what can be changed, although i'm inclined to have people login before being able to use the search functions. To be honest i can't think why people could look up new posts when not logged in.
     
  5. relfy

    relfy Nomad

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sharpness, Gloucestershire
    Hello, love the new site :) didn't notice the colours.
    I have got a strange thing going on with my inbox though. It's like it doesn't really want to give me my messages... It tells me they're there in the top right corner. Then when i click on that when igget to my inbox it tells me they're not there. I have to use the drop-down (inbox/sent mail) thingie to reload the page and then that usually works... Its kind of characterful...But not sure it how its meant to be?
     
  6. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,700
    Likes Received:
    424
    Location:
    Wales
    The messages have all been grouped into that one area, so you click on it, get the drop down box and then select the message type you want to look at and then click on that, it's introduced an extra stage whihc although disconcerting you do get used to.

    Hope that helps
    T
     
  7. relfy

    relfy Nomad

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sharpness, Gloucestershire
    Thanks Tony, yes i understand that bit. What i mean is, my new messages are not showing up in my inbox until i reload the page. And the top link saying you have so many new private messages, changes its mind every time i change pages despite not having read the new ones yet. Its like it isn't quite certain, or doesn't really want me to know.
    Could it possibly be to do with my browser? as I've been viewing th site on my mobile phone.
     
  8. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,700
    Likes Received:
    424
    Location:
    Wales
    Sorry, just seen this.

    I don't think this is happening to anyone else so i would suspect it's to do with using your phone, have you tried from a PC?
     
  9. relfy

    relfy Nomad

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    258
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sharpness, Gloucestershire
    Righto. No i haven't, but i will over christmas. Its not a big thing anyway. Thanks Tony.
     
  10. Bootstrap Bob

    Bootstrap Bob Full Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    392
    Likes Received:
    2
    Location:
    Oxfordshire
    I've had a quick search for this problem but cannot find the answer so wondered if anyone has got round it.

    Basically I cannot access my gallery pictures via the 'gallery' link on the top bar. All I get is the error message;
    Can anyone help please?
     
  11. phill_ue

    phill_ue Banned

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    548
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sheffield
    I'm not too sure about the 07 look! Aaargh, my eyes! The blue format is very nice though. I go on another forum or two on a mobile device and find the mobile formats are very helpful in getting pages to load quickly. Is there any chance of implementing a similar scheme here?
     
  12. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,700
    Likes Received:
    424
    Location:
    Wales
    ahh, the gallery is offline at the moment, that will be why you can't get to it :D
     
  13. ged

    ged Bushcrafter (boy, I've got a lot to say!)

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    4,954
    Likes Received:
    1
    Location:
    Left BCUK until forum software gets fixed. See 'A
    http://www.bushcraftuk.com/forum/index.php

    1. Has two "Register" links. The first one is OK, the second one is dead.

    2. Bug?
    Strange. Twice this has happened and for the moment it's repeatable. In the forum index I accidentally clicked on my own name instead of the name of the thread. As it happened I had been the last poster in that thread. The profile that came up was for user "Scoman". Is there a reason that this might be supposed to happen, or is it a fault? When I click on e.g. 'Tony' I see the Tony public profile as I expect.
    2a. However if I click on red_dreads who is the last poster ATM in the "out and about" forum 'stolen canoe' thread I see the profile for "Shogun". But a minute or two later the last poster in the "out and about" forum, but in the thread "Going Dutch". There might be a pattern emerging...
     
    #113 ged, Apr 24, 2010
    Last edited: Apr 27, 2010
  14. Mikey P

    Mikey P Full Member

    Joined:
    Nov 22, 2003
    Messages:
    2,246
    Likes Received:
    5
    Location:
    Glasgow, Scotland
    Oooo! Nice!

    No probs with latest version of Safari on a Macbook. Good work lads!
     
  15. lab72

    lab72 Native

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    0
    Location:
    west oxfordshire
    its still odd on my laptop is it just me ?
     
  16. Ahjno

    Ahjno Vice-Adminral
    Admin

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    6,838
    Likes Received:
    30
    Location:
    Rotterdam (NL)
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page