1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hey Guest, We're having our annual Winter Moot and we'd love you to come. PLEASE LOOK HERE to secure your place and get more information.
    For forum threads CLICK HERE
    Dismiss Notice

New Site Feedback And Issues

Discussion in 'Suggestions, bugs and feedback about the site' started by Tony, May 19, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dommyracer

    dommyracer New Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    1,312
    Likes Received:
    7
    Location:
    London
    With respect, I pay for it, and its not working. Not 'throwing anything' at anyone.
    I just feel that if this is now a commercial site (which it appears to be) it comes across as a bit amateurish to have the paid-for bit not working.

    I know its a new site blah blah blah but these sort of things should be sorted out before go-live.

    But yeah, maybe I should STFU and lump it because the big scary ex-black mod told me to.
     
  2. dommyracer

    dommyracer New Member

    Joined:
    May 26, 2006
    Messages:
    1,312
    Likes Received:
    7
    Location:
    London
    And after posting that reply, I got taken to a blank page, rather than the view of the thread that I would normally get taken to.

    Just off the top of my head, it might be useful to compile a known bug list so that we know what you are and aren't aware of, that way we will know what needs reporting.
     
  3. Steve27752

    Steve27752 Settler

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    596
    Likes Received:
    2
    Location:
    Berkshire, U.K.
    It`s still happening and it is driving me MAD!
    Steve :)
     
  4. Stew

    Stew Bushcrafter through and through

    Joined:
    Nov 29, 2003
    Messages:
    5,171
    Likes Received:
    304
    Location:
    Aylesbury
    until it gets fixed, try hitting the 'end' key. ;)
     
  5. Glen

    Glen Full Member

    Joined:
    Oct 16, 2005
    Messages:
    618
    Likes Received:
    1
    Location:
    London
    Trying to buy a Spring Bushmoot ticket (Full event ) from the shop it fails and gives an error
    "Info: To add this product into your cart you have to select a product variant on the details page." and the shopping cart stays empty.

    That's trying to add to the cart from the details page using IE6 on XP and not using a proxy server.

    However it will add to the cart if I claim to have a child under 13 with me so looks like a problem with the cart coding not accepting a zero for that field.
     
  6. gunnix

    gunnix New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    434
    Likes Received:
    2
    Location:
    Belgium
    just to say you first need to click on the forum frame before pgup, pgdown, end, home buttons work for the forum.
     
  7. TheGreenMan

    TheGreenMan New Member

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    8
    Location:
    beyond the pale
    Login browser error occurs when following a URL in an email notification of a new post to thread. It’s a recurrent problem I’ve noticed during the last few days.

    1. Click on URL to new post in thread in an email notification..
    2. Navigate to front page to login (as requested at the top of the forums).
    3. Results in the following browser error (screen capture):
    http://i160.photobucket.com/albums/t179/B3xIq7/bcuk_capture.jpg

    4. Refresh page in browser, resulting in the following error message box (screen capture):
    http://i160.photobucket.com/albums/t179/B3xIq7/bcuk_capture2.jpg

    5. Click OK button on error message box, which results in successful login (screen capture):
    http://i160.photobucket.com/albums/t179/B3xIq7/bcuk_capture3.jpg


    Login to BCUK using the browser directly, works fine with no errors.

    EDIT: Using the Browser only, and to login directly at the front page, causes no errors (to clarify the above sentence).

    OS: XP 2002 SP2
    Email Client: Microsoft Office Outlook 2003 SP2
    Web Client: Internet Explorer 7.0.5730.11

    Hope this helps,
    Paul.

    PS: Admin - if the screen captures are of any use, please grab them soon, as I’ll be deleting them after a coupe of days. Cheers.
     
  8. falcon

    falcon Full Member

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Messages:
    1,198
    Likes Received:
    21
    Location:
    Shropshire
    I have the front page saved in my bookmarks and I'm logged in. When I visit after being logged out on my PC, although the login box says "Hi, falcon", when I move to the forum pages the system shows I'm not....no PM's etc. So I have to log out, log in again and things are OK. I can then leave the site to go elsewhere and revisit and my login performs as it should do. Not sure if this problem has been mentioned elsewhere among the more sophisticated reports, but this is certainly mine.....

    Edit:.....just tried to comment in the Blogs again and it won't let me. It seems very inconsistent...sometimes moving between forums and blogs I'm logged in and sometimes not. Sometimes all blogs appear, somtimes only one. I'm struggling to see a pattern to it and can't understand why some users can comment on the blogs while others can't. Oh....I've cleared cookies and temporary internet files to no effect.....
     
  9. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,700
    Likes Received:
    424
    Location:
    Wales
    Hi Guys,

    Thanks again for all this feedback, it’s massively helpful in ironing out all the issues. I’m sure you’ve noticed that things are getting fixed at a good rate, although the list is quite long so it’s going to be a while more before they’re all sorted.

    We’ll compose an ‘issues logged’ list as soon as we get a chance then it will be easier for us all to keep an eye on things. Some people are experiencing things individually and other things affect multiple people. Keep giving us the errors and any relevant info, such as how you got to the fault, what system you’re using etc.

    The new site has only been up a few days, it won’t be long before all this is just a memory :D

    Thanks again
    T
     
  10. DaveP

    DaveP Member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Location:
    Haslemere

    Steve - Have you checked your User CP options? Go to User Options and check that your thread display mode is set to "Linear - Oldest First".

    Dave
     
  11. KAE1

    KAE1 Settler

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    579
    Likes Received:
    1
    Location:
    suffolk
    I've changed my mind about the weather feature - having just seen my local forecast for the weekend - rain!!!!! can't you fix that?:(
     
  12. TheGreenMan

    TheGreenMan New Member

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    8
    Location:
    beyond the pale
    Two issues:

    A. Profile Picture not uploading to server/loading on to pages via User CP menu link.
    B. Conflicting information about the file size allowed for Profile Picture (highlighted in red).

    1. Login on front page.

    2. Click on Forums tab.

    3. Click on User CP

    4. Click on Edit Profile Picture link – ‘Note: The maximum size of your custom image is 100 by 100 pixels or 64.0 KB (whichever is smaller)’
    5. Upload picture from hard drive.

    6. Profile picture upload completed but not displaying – page refreshed but still not displaying.

    7. Logged-out/browser files flushed/login at front page/profile picture still not there.

    8. Goto User Menu section (left of screen) and click on My Profile.

    9. Goto Edit button, and choose Update Your Image from pop-up menu – ‘Your image file can be maximum (width x height - size): 200x500 - 100 KB’
    10. New image uploaded, and now displaying.

    OS: XP 2002 SP2
    Email Client: Microsoft Office Outlook 2003 SP2
    Web Client: Internet Explorer 7.0.5730.11

    Best regards,
    Paul.
     
  13. TheGreenMan

    TheGreenMan New Member

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    8
    Location:
    beyond the pale
    Following on from the above issues in post #72:

    Tried to update Profile Picture from User CP with an image larger than the recommended 100 x 100 pixels (200 x 321) and I get an error message from the site software (screen capture):
    http://i160.photobucket.com/albums/t179/B3xIq7/bcuk_capture4.jpg

    Tried to update Profile Picture from the front page - User Menu >My Profile>Edit>Update Your Image:

    Successfully uploaded and displayed.

    OS: XP 2002 SP2
    Email Client: Microsoft Office Outlook 2003 SP2
    Web Client: Internet Explorer 7.0.5730.11

    Best regards,
    Paul.
     
  14. falcon

    falcon Full Member

    Joined:
    Aug 27, 2004
    Messages:
    1,198
    Likes Received:
    21
    Location:
    Shropshire
    After some login and password problems last night it has allowed me in on the system generated password this morning but, on trying to change the password to one of my choice, the Edit Password option in Edit profiles just produces a blank screen even though the icon shows that the folder is open. I'll try again later.....
     
  15. JM

    JM Forager

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    132
    Likes Received:
    2
    Location:
    Left
    Hello, Just a few words:

    Well, I am sorry that advertising has made such a big entry in BCUK. even if it is called sponsoring, it is advertising, and well, it makes the place far from what it used to be, both morally and visually, much less attractive to me. But then I suppose it was unavoidable. Hey who I am to throw the stone, I have done that too in my time and place!

    BTW the word sorry: s.o.r.r.y. does not show!
     
  16. BorderReiver

    BorderReiver Full Member

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Messages:
    2,692
    Likes Received:
    13
    Location:
    Norfolk U.K.
    Can't read the right hand side of some posts.The words disappear into the adverts.:(
     
  17. Jodie

    Jodie Native

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,561
    Likes Received:
    8
    Location:
    London
    Search facility
    I'm not having much joy with this - I tried searching for airic and alpkit to find something
    I'd written about these sleeping mats and it returned zero hits. So I tried a search for
    Ray Mears but only 24 hits turned up and not that many from thread posts, more from
    reviews and the articles / skills section. I know there must be more than that cos I've
    probably written in quite a few of the threads myself :rolleyes: , unless there has been
    some judicious pruning in the transfer of course :D
     
  18. Goliath

    Goliath Forager

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Location:
    Netherlands
    Not sure if it's mentioned already, but the 6digit image isn't working, at the search thingy.

    Now I'm not able to search! :'(
     
  19. Gailainne

    Gailainne Full Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    1,441
    Likes Received:
    1
    Location:
    By water enjoying sunrises and sunsets
    Jodie

    I find the easiest way to do a search on old posts I've started or been involved in, is to click on my avatar in a post, that allows me to search for either "threads started by me" or "threads I've contributed to". I know you probably know this already but thought I would share.

    I know the search facility allows you to do a search by name, but I find this quicker, if theres a better way, spill :notworthy Oh Goddess of the search and Google it. :D

    On final countdown to Sweden :red: :red: 5 days and tick tock :red: :red:

    Stephen
     
  20. Jodie

    Jodie Native

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,561
    Likes Received:
    8
    Location:
    London
    Hehe :)

    I've not found a search facility other than the little box in the top right which only lets
    you search a keyword or two. Is there another search facility that is hiding from me?

    Sometimes I might not post in a thread but still want to refer to it and I expect these
    search option tweaks are on the glitch list.

    Google is helping me until I find the whizzy search facility.

    What are you doing in Sweden? I used to live in a house with five Swedish nurses,
    you can imagine how suddenly popular I was with my male colleagues :rolleyes:

    They chewed lots of snus (a type of tobacco), made weird cakes from fish and wore
    candles on their heads on St. Lucia day - quirky bunch :D
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page