1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mods help please.

Discussion in 'Suggestions, bugs and feedback about the site' started by crosslandkelly, Apr 16, 2014.

  1. crosslandkelly

    crosslandkelly A somewhat settled

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    22,720
    Likes Received:
    656
    Location:
    North West London
    I'm having trouble uploading images from my computer, the select files button in the insert image box does not work, although the basic uploader still works. This is since the site went down for maintenance. Thanks in advance.
     
  2. Man of Tanith

    Mod

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    10,787
    Likes Received:
    175
    Location:
    Potton, Bedfordshire or alternatively my own happy
    I'll ping this for admin mate
     
  3. crosslandkelly

    crosslandkelly A somewhat settled

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    22,720
    Likes Received:
    656
    Location:
    North West London
  4. Angst

    Angst Full Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    1
    Location:
    Hampshire
    just signed in and got this at top of page:

    Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupMessage::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in ..../packages/vbforum/item/socialgroupmessage.php on line 261

    Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupDiscussion::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in ..../packages/vbforum/item/socialgroupdiscussion.phpon line 337
     
  5. crosslandkelly

    crosslandkelly A somewhat settled

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    22,720
    Likes Received:
    656
    Location:
    North West London
    Have logged out and back in again, turned off the enhanced attachment uploading, then back on again, but still no joy. Any idea's?
     
  6. Buckshot

    Buckshot Mod
    Mod

    Joined:
    Jan 19, 2004
    Messages:
    6,039
    Likes Received:
    113
    Location:
    Oxford
    Interesting
    Anyone else having trouble?
     
  7. Hypnagog

    Hypnagog Full Member

    Joined:
    Nov 12, 2012
    Messages:
    136
    Likes Received:
    1
    Location:
    Essex
    Yep, I'm having trouble too.

    Both the basic and advanced loaders aren't working for selecting a photo from your computer, but I can link to off-site URLs okay.
     
  8. Hypnagog

    Hypnagog Full Member

    Joined:
    Nov 12, 2012
    Messages:
    136
    Likes Received:
    1
    Location:
    Essex
    ...and I just saw this too:

    Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupDiscussion::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in ..../packages/vbforum/item/socialgroupdiscussion.php on line 21
     
  9. crosslandkelly

    crosslandkelly A somewhat settled

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    22,720
    Likes Received:
    656
    Location:
    North West London
    Bump, still no joy. :(
     
  10. weekender

    weekender Full Member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    1,807
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cambridge
    When I try I'm getting a message that says "cannot complete error 2203"??


    Sent from the smoke clouds of a poorly lit fire...
     
  11. crosslandkelly

    crosslandkelly A somewhat settled

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    22,720
    Likes Received:
    656
    Location:
    North West London
    "Select files" button still not working here, any word on this? Been a fortnight now.
     
  12. John Fenna

    John Fenna Lifetime Member & Maker

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    21,452
    Likes Received:
    787
    Location:
    Pembrokeshire
    014.jpg
    I have the same issue....
     
    #12 John Fenna, May 1, 2014
    Last edited: May 2, 2014
  13. Steve27752

    Steve27752 Settler

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    596
    Likes Received:
    2
    Location:
    Berkshire, U.K.
    I do not know if it helps. But I just uploaded this from Photobucket and do not use Select file.
    [​IMG]
     
  14. ex-member BareThrills

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    4,461
    Likes Received:
    1
    Location:
    United Kingdom
    select files doesnt work on mine either
     
  15. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,580
    Likes Received:
    383
    Location:
    Wales
    logosmallgif.gif

    test post
     
  16. Tony

    Tony White bear (Admin)
    Admin

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    21,580
    Likes Received:
    383
    Location:
    Wales
    K, have a try now, looks like there was something broken in the new upgrade we did....
     
  17. Stringmaker

    Stringmaker Native

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    1
    Location:
    UK
    For what its worth, I now use the basic uploader and it works fine.

    I can't see anything hosted from photobucket as my company IT blocks it.
     
  18. ozzy1977

    ozzy1977 Full Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    8,558
    Likes Received:
    1
    Location:
    Henley
    Doesnt work for me.
     
  19. British Red

    British Red M.A.B (Mad About Bushcraft)

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    25,418
    Likes Received:
    237
    Location:
    Mercia
    You can now select a file from your own computer Tone - but there is no "OK" button once selected
     
  20. John Fenna

    John Fenna Lifetime Member & Maker

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    21,452
    Likes Received:
    787
    Location:
    Pembrokeshire
    008.jpg Well - it works ... but one photo at a time - and takes AGES!
    Just like the basic uploader....
     
    #20 John Fenna, May 2, 2014
    Last edited: May 2, 2014

Share This Page